Dobre novice za igralce iger


Če ste igričar, ki uporablja sistem Linux in Steam, vas bo razveselila novica, da je podjetje izdalo novo različico programa Proton, ki je velik korak naprej.

Nova različica Proton 8.0-4 prinaša, poleg običajnih popravkov napak, številne izboljšave uporabnosti in nove funkcionalnosti. Nova izdaja naslavlja obsežno zbirko iger, zasnovanih za sistem Windows, in zagotavlja, da bodo delovale takoj, ko bodo nameščene v sistemu Steam za Linux in Steamdeck. Nova posodobitev omogoča neposreden zagon iger, kot so EverQuest 2, Star Wars Knights of the Old Republic 2, The Longest Journey, Arthurian Legends, Oddworld: Strangers's Wrath HD in Songs for a Hero (Definitive Edition), ki so do zdaj zahtevale uporabo programa Proton Experimental. Nič več.

Nove posodobitve odpravljajo tudi težavo, zaradi katere se je omrežje Battle.net nenehno poskušalo samodejno posodabljati in popravke za programske EA Desktop, Baldur's Gate 3 in nekatere igre Unreal Engine 4. Prav tako je zdaj omogočen vmesnik NVIDIA NVAPI, ki odpravlja nekatere težave s programom Ubisoft Connect.

Več…

Comments are closed.